>

Ge lite och få tillbaka

   Man behöver inte ge alls mycket för att få tillbaka en hel del tacksamhet, jag satt och pillade med Jamilas bloggdesign som hon frågade lite försynt och jag kunde hjälpa henne med och självklart. Jag är inte jätteduktig, men hon blev nöjd och det är ju vad som räknas, eller? Ge och ta,  Mer sånt!


Idag sitter jag här med två små halv förkyld skitungar, som för det första varit vakna en del i natt. Och för det andra har gaddat ihop sig på att göra mamma galen dom sista dagarna! Och hade det varit returrätt på dom hade jag nog lämnat tillbaka dom för en stund iallafall. Men idag skonade dom mig från detta och Noah vaknade inte förens halv 9, helt underbart.

Nu ska räkningarna betalas och sen ska här städas av, påbörjade detta igår men det fick avslutas idag..


~~~~~


livet kan förändras så mycket på bara några sekunder
så ta hand om varandra
se vad du har och försök vara nöjd med det
all kärlek

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (1)

Den vackraste lilla Maya 23/9-09

Min Mamma berättade: Hon var så fin, perfekt mun och de minsta små söta fötter jag sett. Hon var så vacker.


Du fick aldrig skrika skrika ditt första skrik, inte ta det första andetaget inte heller öppna dina ögon och möta din mammas blick. En blick och en känsla en mamma aldrig glömmer. Just det ögonblick lever sig kvar med styrka och stolthet. Jag vet att din mamma är minst lika stolt ändå, för du är vacker. Frågar du mig hur jag vet ska jag berätta sanningen för dig. Guds vackraste änglar är dom han hastigast vill ha tillbaka. Dom han ångrade sig att han lånade ut, det han inte alltid tänker på är att det svider, värker och drar i hjärtat hos dom som har väntat på dig, dom har längtat och önskat att tiden ska gå lite fortare så att ni fick träffas och så tar han tillbaka dig på det mest smärtsamma sätt. Han borde tänkt sig för innan han lovade bort dig. Den vackraste lilla Maya  23/9-09






Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (2)

Orättvist.






Livet är orättvist, det blir inte alltid som man tänkt sig.
Jag är otroligt glad att jag har mina två pojkar!
Att jag är stark nog att klara det.

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (2)

Mat..



Jag skulle kuna leva på kyckling, det finns så otroligt mycket olika saker man kan göra med det. Och det är otorligt gott om jag får säg min mening. Men det bor ju faktiskt fler än mig i detta hushållet och då en av dom inte är något fan av kyckling får jag ge vika enligt mig aldelles för ofta. Måste hitta lite nya goda recept bara. Idag blir det korvstroganff, det duger det med och Noah äter både en och två portioner av det.. Nog om detta.

Nu blir det till att laga mat iaf. 

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (1)

Ups & Downs


Så är det väl alltid, ingenting kan vara helt perfekt hela tiden hur mycket man än vill det! Det enda man kan göra är ju faktiskt att försöka lösa dom problem som finns. Och vill man ska tror jag att det går, så länge man vill. Och jag vill, jag vill kämpa för våran skull, för barnens skull. För det finns så mycket som kan utvecklas och jag vet att vi kan göra varandra hela.
Pojkarn behöver det, det sista jag vill är att dom ska behöva växa upp med oss på olika håll så nu får vi ta oss i kragen och verkligen kämpa för oss, för våran familj. Det är en kärlek starkare än något annat.


~~~~~

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)

Jag orkar inte..



Kan någon bara komma och vara mig för ett tag?

Jag skulle vilja gå under jorden jag vill inte vara med mer, det gör så jävla ont. Det är som att jag känner samma saker och jag känt så många gånger innan, känslor jag så bra stoppar undan i en burk långt in i hjärtat och när denna burk öppnas blir allt katastof.Jag vill bara springa och inte ha några måsten, inte krav. Bara få andas min egen luft långt bort från allt. Men jag har två små fantastiska pojkar som gör att jag måste orka, deras små vackra lätta andetag, deras leenden och kluckande skratt. Det får mig att verkligen orka, när jag helst av allt vill lägga mig ner och skrika gråta floder och tycka att allt är skit.


~~~~~



det är inte mycket som sårar mig mer än
att se sorg i barn ögon och jag har alltid
hoppats och önskat att jag aldrig skulle
behöva se det i mina barns ögon, men så fel jag hade.
Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (2)

Förvirringen är total



När jag vaknade imorse var jag bombsäker på att det var månag. Så vi låg kvar i sängen och mös till 8.10 när det slår mig att det faktiskt är tisdag och Noah ska vara på dagis om 50 minuter. Det var bara att pallra sig upp och göra sig iordning och gå med lillfisen till dagis.

Jag skulle gärna lägga mig på soffan och sova med Jamie men jag ska iväg och det är bara ett sätt för mig att skjuta på det, som jag är så bra på. Jag har lovat mig själv att ta tag i detta och jag ska verkligen göra det också..



~~~~~


förvirringen är total vet inte vad jag ska säga eller göra
vet bara att jag inte orkar ha det såhär. det finns så mycket
kärlek. men det river och värker, jag saknar och längtar
önskar bara det var lite okomplicerat. Okomplicerat finns det?
</3

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (1)

Tvätt tvätt tvätt



Fy fan så här mycket har jag inte tvättat sedan jag föddes anar jag, men det ska ju göras det med och det är skönt när det är klart. Så jag får väl försöka vika klart allt innan den lilla högen attackerar mig.
Helt underbart. Fyfan, döda mig långsamt.
Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (1)

herregud, låt mig sova..



Jag är så trött men jag kan inte sova. Allt bara snurrar runt i huvudet på mig och vad fan kan jag göra åt det? Inte ett skit. Det känns ju för jävla bra, hmf.
Jag skulle bara vilja få somna utan en brakande huvudvärk och ännu hellre vakna utan den. Men det blir väl bättre eller vad säger man?

Imorgon ska jag tvätta och jag kommer få springa som en tokdåre till tvättstugan för så mycket tvätt som det är nu har det nog aldrig varit förut och då skojar jag inte. Det är abslout inget som lockar kan jag lova,så känner sig någon manad att komma och tvätta åt mig så varsågod!

Nu ska jag lägga mig i soffan och försöka komma till ro och hoppas på lite mer än ca 4 timmars sömn.



Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (1)

Mina prinsar


Mina små prinsar ligger och sover middag nu, och det är nog faktiskt första gången dom prickat in samma tid. Och igentligen borde jag också sova en stund men jag kletade i färg i håret för att äntligen få lite rätsida på det. Får hoppas att det blir bra bara!

Martina kommer och hämtar oss sen när barnen vaknat så ska vi åka till Robins stuga och grilla lite korv och ha det lite mysigt. Vi har aldrig varit där tidigare så det ska bli roligt.

Nehe, nu ska jag tvätta ur hårfärgen och sen se om jag hinner sova en stund innan barnen vaknar igen, för det skulle inte sitta helt fel kan jag lova!!



~~~~~


ni fyller mig med lycka
varje gång ni ler


Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (1)

inte såhär..



det är inte såhär det ska vara..



jag vet inte om jag kan, jag vet att jag borde men jag kan inte. det är som att allt tar stopp jag vill bara skrika ut allt. jag vet inte vad det är som är fel, jag vet bara att det inte är bra. och nu, idag har du fått mig förstå att jag måste ta tag i det som ligger och grubblar. och det borde ha gjorts för länge sen. jag vet bara att det kommer bli jobbigt, det kommer göra ont och jag kommer gråta floder. jag gråter av bara tanken av det. jag vill inte förlora dig. jag vill ha dig, du är den enda för mig. jag kan lova att jag har inte haft en såhär jobbig dag sedan jag vet inte när.. så vilsen och ensam och nu vill jag ha ett slut på detta, ett slut som skulle varit för flera år sen men jag varit för rädd för att ta tag i. jag vågar igentligen inte men jag måste för mina barn skull. och för våran skull.
jag ska lära älska mig själv så jag kan älska dig som du förtjänar.
Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)

En vän



Jag har en bästa vän, som tiden spinger iväg med. Som jag kan prata med vad som helst om utan att det känns jobbigt och pinsamt. Som jag kan erkänna vad som är jobbigt och vad jag är orolig över men så tittar hon på mig med ett leende och svarar det blir bra. Jag skulle kunna ringa klockan 4 på morgonen och hon skulle komma hit, som delar min glädje och sorg. Som jag inte behöver prata med eller träffa varje dag för jag vet att hon kommer stå kvar vid min sida. Jag vet att jag har henne.
Jag är glad som har dig i mitt liv vännen! Martina Gustafsson
Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)

MartinaMartina



Våran favorit Martina kommer till oss i kväll, vi ska laga lite mat och kanske titta på en film. Får se hur långt vi kommer, det är nog nästan 2 månader sen vi träffades nu och det är alldeles för lång tid. Men jag vet ju att hon haft mycket att göra! Men ikväll kommer hon iallafall!


Nu ska vi till a6 och köpa dammsugar påsar för jag måste verkligen dammsuga här hemma. Så nu måste jag göra iordning mig och barnen!


~~~~~

imorgon kommer min älskling hem också!
det ska bli så mysigt

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)

2 september 2007



2 september 2007 förlovade vi oss, och det betyder med andra att vi har varit förlovade i 2 år och att det har varit Vi - Du&Jag i 2 år och 8 månader. Det är helt sjukt hur fort tiden går och vad mycket som faktiskt hunnits med. Nu sitter vi här med 2 otroligt vackra pojkar som förgyller våra dagar, vi är en familj av ren och skär kärlek!


Det har varit något visst med dig sedan första gången jag träffade dig. Det är något och jag kan inte sätta fingret på det men något utöver det extra är du. När jag sitter och tänker på alla minnen med dig blir jag helt varm i kroppen. det är fina minnen, vackra minnen och jobbiga minnen men alla dessa gör att vi är där vi är idag. Du är sjukligt snygg och bedårande vacker. Jag är glad som har dig vid min sida. Det har nu gått mer än 5 år sen vi träffades första gången och jag hoppas att det blir många fler år tillsammans. Jag Älskar Dig


Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)

Äntligen !

13.03 två timmar senare sover äntligen min lilla pojk han har varit så otroligt ledsen. Han har skrikit så han inte fick luft och jag har gått runt och vaggat och provat allt för att försöka få han lugn. Stackarn. Men nu sover han helt lugnt och man skulle nog kunna släppa en bomb hos oss nu utan att han skulle vakna. Min lilla prins ♥

Postad i: Kommentarer (0)

14-barnsmamma


Jag sitter och tittar på dokumentären om Octomom som dom kallar henne, och jag kan lova att jag ska inte ha fler barn. 14 barn, hur kan man ens tänka tanken att klara av det själv? Det är helt sjukt det är barn överallt, och jag som tycker vi har barn överallt. Men hon verkar stark, och det verkar verkligen som att hon bryr sig om dom och älskar dom.

Jag ska sluta klaga, på små saker jag har två snälla söner som är glada mest hela tiden. Jag har det bra och vi har det vi behöver. Och jag har tid och ork för dom, så jag behöver inte känna mig stressad över att inte hinna med dom och att dom inte så få tillräckligt med tid med mig. Jag är helt klart glad.

Postad i: Kommentarer (0)

1 september







Nu är sommaren slut. Och det blir mörkare för varje dag som går, löven blir glödande. Det mesta med hösten i mina ögon är faktikst positivt. Man kan tända ljus, göra sig en kopp the och mysa ner sig med en bra bok. Och ja, jag tycker om det. Och för att inte tala om alla mysiga stickade tröjor. Jag gillar helt enkelt hösten.

Jamie låg på golvet idag och snurrade runt två varv, herregud han börjar ju bli stor. Han är ju faktiskt snart 4 månader. Och det känns som att det är 2 veckor sen jag gick som en blivande mentalpatient om han inte hade valt att titta ut. Och ut kom han.. 4 månader snart. Helt otroligt. Min lilla prins.

Nu ska hör städas och plockas innan jag ska hämta Noah på dagis igen. För det behövs verkligen det ser ut som en bombnedslag. Så nu ska jag se om jag kan hitta mitt golv under alla leksaker, kläder och andra saker som ligger och dräller.


 

Postad i: Kommentarer (0)