>

Tävling hos kidzmode.blogg.se




"Jag tävlar inne hos kidzmode om ett valfritt tre-pack namnnappar från namnnappen.

Tävlingen avslutas 8 mars 21:00.

Tävla HÄR du också.
"

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (4)

omotiverad




Kände mig total omotiverad till allt imorse.
Jag vet inte vad det är som hänt nu, för nu ska jag städa och sen
ska jag försöka mig på att knåpa ihop lite ljuslycktor igen. Dom
sista blev ju faktiskt ganska fina!

Men allra först ska Noah och jag leka med bilarna. För det är grejer!


      



~~~~~

NOTIS:

make happines out of joy

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)

Check!?

jag ska mest kolla om detta funkar! Får väl passa på att säga godnatt också.
Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)

Tävling!

Det finns så många fina men jag fastande för denna!

 Jag är med och tävlar hos www.crazyangel.blogg.se om en väggdekor från www.paXluX.se !

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (1)

SNÖ?!



nu vill jag inte ha mer snö.
Jag hade verkligen behövt handla. Men jag får lov att göra det en annan dag.
En sträcka som i vanliga fall tag max 5 minuter att gå tog går 20 minuter.
Så jag vill inte ens tänka mig hur lång tid det skulle ta till affären och
tillbaka idag med båda kidsen. Vi får helt enkelt leva på chips och godis. :)
Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)

Vart tog mina små gryn vägen?


Herregud vad tiden går.  Jag blir helt förundrad över hur fort tiden faktiskt bara rusar förbi en, det är som att man inte hinner tänka. Jag kom på mig själv att bli chockad över vad mina barn klarar av. Dom är ju trots allt inte så gamla, men ändå klarar dom så mycket själva. Framförallt Noah. Han är faktiskt på helt eget initiativ blöjfri bortsett från natten. Han tar på sig skorna själv. Och klär av sig i det stora hela allt kläder själv. Han går, springer och pratar för fulla muggar. Han har sagt sin första mening. Amie ha fjasat = Jamie har bajsat. Otroligt. Och det kommer bara mer och mer hela tiden. Det tar inte slut och det är så härligt, dom utvecklas hela tiden. Även viljan och tempramentet har vuxit fram med åldern och det har vi blivit varse om kan jag lova. Han busar och leker med Jamie  i den mån dom leker. Men man kan hitta dom busade i ett enda stort skratt många gånger och det är så härligt.

Jamie han säger Mamma och Pappa. Och håller upp handen som tja ungefär när man kommer in i rummet. Han kryper i rekordfart och går mer än gärna längs med möblerna. För ungefär 2 veckor sen började han gå med gåvagnen och sen han kom på det går han fram och tillbaka en längre stund. Han står själv utan stöd i ungefär en halv minut. Han har ett humör som heter duga och envis som får. Han ger verkligen inte upp förens han får tag på det han vill ha. Så hur viljan och temperamentet växer fram hos denna lilla mannen återstår att se. Vi kan ju be till gudarna och hoppas att han blir from som ett lamm. Ytterst tveksamt. Tänk att min lilla gris blev 9 månader igår. Det är galet. Vart tar tiden ivägen igentligen? 


Mammas små prinsar, det är ren kärlek. Jag skulle kunna gå genom eld och snöstorm för dessa två vackra pojkar. Dom fyller upp mig med så mycket känslor att jag inte vet hur jag under några som helst omständigheter skulle kunna tänka mig ett liv utan dom. Dom är min luft, och det är för dom mitt hjärta slår.
Mamma älskar er!



~~~~~

som två stjärnor som föll ner i min famn
utan ett ont att lämna bara det godaste
att ge
som det vackraste stjänstoft ett öga
kan skåda

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (1)

Herregud..

 Våra barn håller på att driva mig till vansinne idag dom gnäller, skriker och ska bli burna på HELA tiden. Och inte nog med det har dom feber och är genom snoiga båda två. Mitt tålamod är slut, det var någon som var och stal det för flera timmar sen.
Och självklart blir kidsen sjuk lagom till att Michel börjar jobba. Jo för det har han, fantastiska tider.. 12-21 Great! Dom kunde inte tänkt sig att vara sjuka förra veckan när vi var hemma båda två? Icke.

Nu är jag väldigt glad att min fina pojkvän faktiskt har fått jobb, så det är inte på det viset. Det kunde ju bara ha varit förra veckan innan någon stal mitt tålamod och min ork.


Nog om det, nu ska jag slänga på mina barn pyjamas och lägga dom om en timme. Sedan ska jag städa undan i kaoset och ta en dusch. Sen ska jag försöka sova lite.



Postad i: Noah&Jamie - mitt stjänstoft Kommentarer (0)

Energinivån..



är som bort blåst..

i stort sett varje dag efter att Noah är lämnad på dagis slutar det med att resten av oss somnar i soffan när Jamie vilar på förmiddagen. Och det gör ju att man blir som en seg skumbanan, men orkar inget när det finns tuden saker man borde göra.
Men man får väl passa på att sova när lilleman sover, dom säger ju att man ska det dom som vet :)

Idag ska vi iaf till öppna förskolan här i hovslätt när jag hämtat noah på dagis. Hoppas det är bra där så man slipper krångla med bussen varenda gång man ska till Knuten.

Nu ska jag göra som dom övriga i familjen. Vila en stund.
Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)