>

Foton


Nu är det alldeles snart dags att gå till dagis med Noah,  Just nu springer han runt med sin motorcykel och leker.
Efter att vi har varit på dagis lämnat han ska jag hem och skicka iväg en hög med bilder på framkallning och sen fortsätta med mina tavlor jag började med för ett tag sedan men hamnade i lådan av någon anledning.

Åh, sen MÅSTE jag rensa ut barnas garderoder det är så mycket kläder dom inte kan ha. Ska lägga undan det Jamie ska ha och sådär. Packa ner alla babykläder ska slussas vidare till andra som ska få bebis inom en snar framtid.

Nehej nu ska jag klä på mina pojkar och gå till dagis.




~~~~~


nu, igår insåg jag att jag alltid kommer älska
älska som aldrig förr. älska som ord aldrig kan
beskriva. vad som än händer kommer jag alltid
älska mina söner. mina vackra glada välskapta
söner. det är vad jag kallar evig kärlek. ♥
Postad i: Kommentarer (1)

Fy Fan

Tröga kärringar som sitter i servicetelefoner på företag borde rent ut sagt söka sig ett annat arbete! Ringde och skulle kolla varför mina försäkringar blir högre för varje månad som går utan att jag ändrar dom eller liknande. Men ingen av dom 5 personerna jag pratade med under en timmes tid kunde förklara varför det dras olika summor varje månad. Väldigt skumt, nu sa dom iaf att jag ska få betala en summa i fortsättningen och jag hoppas verkligen att det är så för jag orkar inte med detta krångel mer. Skrev för övrigt upp summan. 270 kr. Nu står den här också.

Nu i ren frustration ska jag städa av lägenheten och plocka ner alla Noah leksaker som står så fint i vardagsrummet på övervåningen sen Moster kom med Jontes saker i lördags. Ja så nu är det står tid att göra iordning hans eller deras "nya" rum på nedervåningen. Det kommer nog bli myspys där tillslut om vi får till det som vi vill..

Och om jag hinner orkar och känner för det ska jag försöka ta mig till IKEA idag och köpa lite ramar och fixa klart med korten och få upp det på väggen med. Det kommer bli finfinfint!

Ååh, det var skönt.

~~~~~



om jag älskar era vackra leenden


Postad i: Kommentarer (0)