>

fruktansvärt trötta




Har två pojkar här som snart sitter och somnar, dom är så fina. Båda två sitter med dåsiga ögon och svajande huvud. Det blir nog inga större problem att få dom i säng i kväll. Hoppas jag i alla fall, med tanke på att jag är ungefär lika trött som dom ihop.

Jamie och jag var ju som sagt på öppna förskolan idag, och det var bland det tråkigaste jag varit med om, men finaste Malin var ju där så klart.
Men jag satt på bussen och funderade på varför endel människor åker på öppna förskolan och liknande saker och sätter sig knäpptysta i en stol och inte ens försöker få kontakt med de andra som är där.. När man försöker föra ett samtal och man knappt för svar, men det kan man ju fundera på ett tag.  


Jag har förövrigt fått igång vår kamera igen, det var bara att byta batterier. Ganksa simpelt. Anyway, det jag skulle komma till. Det kommer lite bilder med. Inte igår direkt.



         


     

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (1)

raastlös



Vi har bestämt oss för vad vi ska göra av dagen, vi tar oss till Huskvarna och öppna förskolan där. Det blir Jag och lillgrisen som åker eftersom Noah är på dagis.

Åh, gud jag är så trött. nu ska vi göra oss klara.

tackochhej!
Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)