>

how on earth did i get so jaded



Livet tar vändningar som kanske inte alltid förväntas, men som kanske är det bästa för alla parter. Eller för en part, det finns tillfällen när man måste vara egoistisk och tänka på sig själv. Jag har valt att göra det, att tänka på mig själv för en gång skull för hela mitt liv har jag levt för att göra alla andra nöjda, jag har varit rak och ärlig bland vänner men när det har kommit till familj har jag gjort helt tvärtom.
Om någon sagt till mig att göra en sak har jag gjort det även om jag igentligen velat göra något annat, bara för att behaga och göra andra nöjda. Jag har alltid lyssnat så mycket på vad andra sagt och gjort "deras" val. Vilket har resulterat i att jag inte har fått lära mig på rätt sätt, eftersom det inte har blivit så många fel på vägen.
Men nu när jag står i ett vägskäl och ska välja själv då blir jag så osäker. Osäker på om det är rätt eller fel, om man ska eller inte ska. Och allt detta på grund av att jag inte har gjort mina egna beslut. Men det är slut nu, jag kommer ta beslut som inte alltid kommer uppskattas av alla i min närhet, men jag önskar och hoppas det respekteras. All kärlek till min familj.


——

Jag har valt att gå min väg
det kanske inte är rätt väg
Och det kanske blir en hård
väg men då är det den vägen
jag måste gå för att få lära mig
på mitt sätt inte på någon
annans sätt, för jag vet att
jag kommer gå stärkt ur detta

Postad i: mitt i allt kaos Kommentarer (1)

Between the hard times i smile

Jag ler för att jag har 2 av de vackraste varelser jag någonsin skådat hos míg, jag får dela allt med dom och jag är helt överväldigad av alla dessa fantastiska känslor som bubblar upp i mig när dom kommer springande mot mig på dagis och ropar; MAAMMAAAAA! Det finns ingenting som någonsin kommer kunna mäta sig med denna otroliga lycka. De vackraste och finaste ungarna ever.
Det är en sån obeskrivlig känsla, man kan inte sätta ord på hur man känner. För det bara bubblar upp tusen saker man vill att dom ska veta. Jag kan säga att jag Älskar dom flera gånger om dagen och ändå vill jag bara hålla om dom och aldrig släppa. Jag vill att dom ska veta hur mycket dom ger mig, all den kraft dom ger ifrån sig. All den glädje och kärlek dessa små kroppar ger. 

Livslång kärlek ♥





egoistisk må hända men
nu blir det bara bättre
mina val beslut och hårda smällar
jag har lärt mig den hårda
vägen och fortsätter på min
alldeles egna väg nu
Postad i: mitt i allt kaos Kommentarer (0)

riders of the storm

♥Jag klarar detta. jag har mina små solsken genom alla jobbiga stunder!
Postad i: mitt i allt kaos Kommentarer (0)