>

KÄNSLOR

Jag är otroligt glad över mina barn. För dom är det vackraste som finns och många dagar är det dom som får mig att gå upp på morgonen när jag helst av allt vill ligga kvar. Dom kan få mig att vilja smälla igen dörren och gå, men ändra mig i samma sekund. Det finns inget som är så underbart som när man vaknar av att Noah står och ropar Mamma och Pappa  i sin säng.

Och jag kan inte säga att varken Noah eller Jamie har varit planerade utan helt tvärtom. Men när man får veta att man är gravid har man ändå ett val, vi valde att behålla dom små liven. Jag har flera gånger fått frågan om det var ett misstag och på sätt och vis kan man ju säga att det var ett misstag att bli gravid men det var absolut inte ett misstag att behålla dom. Jag har aldrig ångrat mina beslut en sekund. Det är en otrolig kärlek, jag kan inte beskriva det. Jag skulle aldrid kunna tänka mig ett liv utan dom. Även om jag ibland kan fundera på hur jag hade levt. Hur jag och Michel hade haft det. Men jag ångrar det inte för en nanosekund.


~~~~~


det bara snurrar runt, jag vill bara känna mig tillräcklig.
vet inte om jag någonsin kommer bli det. blir man det?
Postad i: Kommentarer (0)

090627

Jag är hungrig, väldigt hungrig. Men miche  och Noah är iväg och handlar så vi ska grilla och det ska bli så gott.
Är riktigt sugen på en smaskig sallad så det får det bli!

Noah har sovit hos mormor inatt så vi tog sovmorgon till kvart över elva för då ville inte Jamie sova mer. Men det är otroligt skönt när man känner sig utvilad. Och lite städat har vi fått också, prima.
Tror nog det blir en lång kväll för Noah somnade inte förens halv fyra nu på eftermiddagen, så han är nog vaken lite längre idag!

~~~~~

inget är lika vackert som morgondagen

Postad i: Kommentarer (0)

SOLEN I ÖGONEN



Ännu en dag i solen är det inte helt gudomligt? Nästan så det är olidligt varmt även om det fläktar idag till skillnad från de andra dagarna. Men jag klagar inte, det får GÄRNA vara väder som detta hela sommaren!

Tänk vad lite sol kan göra med kroppen det finns inget som går upp mot att vakna med hela familjen i sängen och solen i ansiktet. Allt blir så mycket mer vackert! För övrigt är min man hemma nu. Inget jag tackar nej till, för tro det eller ej. Vi saknar han på veckorna!

~~~~~

vacker som få
Postad i: Kommentarer (0)

ÅHH, DENNA SOL

Äntligen kan man vakna på morgonen och vilja gå upp utan att vilja dra täcket över huvudet. Helt underbart. Moa kom hit igår och sover här tills imorgon och dagen har spenderats tro det eller ej i solen. Ja vi har verkligen varit ute hela dagen, Noah sov en stund på dagen förvisso men då passade jag på att sola lite eftersom lillfisen sov då också. Ibland har man tur.

Mamma och barnen kom hit en stund på eftermiddagen. Hon gjorde iordning en jättegod glasstårta med maränger, glass, grädde, bananer och jordgubbar. Och jag måste säga att den var helt galet god. Och det bästa av allt är att halva står kvar i min frys inte så nyttigt kanske men det kommer utan tvekan avnjutas imorgon också!
När vi kom in vid kvart i 6 var Noah helt redo att gå och lägga sig, han hämtade snuttefilten och tutten och skulle helt enkelt gå till sängen. Så det var bara att ha stackarn vaken en timme till, men det gick bra.
Och nu sover dom små liven, och nu ska jag följa dom åt in i drömmarnas värld!

Och imorgon kommer min Älskling hem! äntligen.

~~~~~

det finns inget jag ångrar allt slit är värt varje sekund.
mina prinsar är dom finaste på denna jord. all kärlek till er.
Postad i: Kommentarer (0)

BOMBNEDSLAG

Det ser ut som en bomb slagit ner i vårt hem, och tro mig när jag säger det. Nu har storfisen och jag ätit lite så nu ska han slängas i badet och sen är det natten! Och lagom till han är klar är det lillebrors tur att äta och bada, det går i ett. Efter lillen badat hoppas jag att jag har lite ork kvar så jag orkar plocka undan lite iaf.. Det är lite dåligt med det för tillfället. Men det är väl bara att ta sig i kragen och göra det som behövs!

Idag har vi varit ute hela dagen i detta underbara sommarvädret, hoppas det är fint hela sommaren nu. För det gör en ju lite piggare faktiskt, iaf mig. Skönt är det ju.

Plikten kallar.

~~~~~

för mycket krav för lite tid.
Postad i: Kommentarer (0)

HEMMA

Nu är vi hemma från Örebro med delade känslor. För jag måste säga att jag trivs väldigt bra där, även om det tar emot lite att säga det så är det så.

Nu ska jag ta min lillprupp och lägga mig i soffan och titta på det sista avsnittet av cityakuten, för det är ju ganska bra. Ha en bra natt!



Tankar som snurrar.
Känslor som vandrar.
Och massa jag älskar er.
Postad i: Kommentarer (0)

MOSTER

Vi är och hälsar på hos moster i örebro, Michel är här och jobbar så vi passade på att åka med. Mycket skönt må jag säga, att komma hemifrån lite och byta miljö för det kan ju behövas imellanåt! Speciellt när man går hemma hela dagarna.

Jamie är redan en månad idag, och vart tusan tar tiden vägen? Det är helt otroligt, han växer och blir bara större för varje dag som går. Och Noah är nog den stoltaste storebrorsan jag sett för att vara så liten.. Han är så snäll mot lillebror, och mamma må jag säga.

Ska be till vädergudarna om lite varmare väder imorgon, men nu blir det sängen för min del!

Natti!
Postad i: Kommentarer (0)

STACKARN

Jag har hittat golvet i vår lägenhet igen, det fanns det under alla saker. Bortom alla kläder och allt kaos så fanns det. Tänk om jag hade tagit mig i kragen och gjort detta tidigare sa hade kanske dagen känts lite lättare. Men jag fick något gjort och det känns skönt.

Min stora plutt har varit gnällig i ett par dagar och jag har funderat på vad felet kan ligga. Men har inte kommit fram till att det varit något större problem. Antog att han bara har en underbar gnällperiod för det har vi ju gått igenom förut. Men idag när vi busade och han skrattade så han höll på att kikna såg jag att det är en hörntand som är på upptågande. Och efter en mer grundlig check av munnen ser jag att han är helt svullen vid alla hörntänder. Så stackarn håller på att få 4 tänder på samma gång, han har samma tur varje gång han får tänder Junior.

Lillfisen ligger här och sover, han lär väl snart vakna och vilja han mat. Igår när vi vägde han på BVC hade han bara gått upp 100 gram så nu blir det att ge han på flaska så att han får i sig det han behöver och att jag slipper amma var 20 minut. Och vid närmare eftertanke så är det nog det bästa om jag inte ska bli ett psykfall.


Nu ropar sängen på mig. God Natt!
Postad i: Kommentarer (0)

3 JUNI

Det är juni, betyder inte det att det ska vara sommar och sol? Tycker nog det, inte regn och hagel. Man blir ju inte direkt pigg av vädret som är skulle bara vilja lägga mig i soffan, dra täcket över huvudet och glo på film hela dagen.
Men med en liten vilde som springer omkring och ska leka och busa hela dagarna.

Hoppas verkligen vädret blir bättre snart så man kan vara ute och leka istället. Det är så mycket mysigare och roligare, men samtidigt kan man ju försöka få nogot gjort här hemma. Skulle ju behövas en rejäl städning så jag får väl ta mig i kragen och fixa det.

Lilleman kallar.
/ milas
Postad i: Kommentarer (0)

NYTT

Gör ett nytt försök med detta, men denna gång mest för min egen skull för att kunna ventilera saker som springer runt i huvudet på mig. Har funderat på det ett tag och känner att jag behöver det imellanåt, men som sagt först och främst för min egen skull.

Enjoy!
Postad i: Kommentarer (2)