>

Eyy, kompis det går bra nu!



Fick hem papper från distans skolan nu, samhällskunskap och historia here i come! Känns skönt om jag skulle kunna bli klar med det faktiskt! Och jag känner att det ska bli roligt att ha något att göra. Lillkillen börjar ju trots allt dagis och ett par veckor. Dom växer alldeles för fort!

Fick ju också veta att jag har jobb minst 5 veckor i sommar på vätterhem, helt perfekt med tanke på att Michel faktiskt ligger ute på veckorna och det är 7-16, inga kvällar och helger. Men så ska jag ju på arbetsintervju på Onsdag för fysiskt funktionshindrade så får vi se vad det blir av det.
Och nu för en litenliten stund sedan ringde dom från kalles tobak i gränna som jag slängde in ett CV hos efter att Linda berättade att dom sökte folk. Och honom ska jag träffa på måndag. Det går framåt, jag hoppas verkligen jag får ihop allting nu!

Det känns faktiskt som att det kommer lösa sig. Helt fantastiskt, eftersom jag för bara ett par dagar sedan vad helt bombsäker på att jag inte skulle få något jobb alls.

Det går bra nu!
Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (1)

PANIC !



Jag har gått med lite smått och jävligt elakartad panik dom senaste 2 veckorna, och det är fan inget kul. Först och främst över att jag inte hat något jobb nu när mammaledigheten tar slut och för det andra så visste vi inte om Jamie skulle få någon dagisplats eftersom det verkade som att det var fullt överallt häromkring. Men det har han nu iaf, och han börjar inskolningen på självaste födelsedagen. Han blir 1 om ca en månad!  Det är galet hur fort tiden går.

Det känns helt lönlöst att ens söka jobb eftersom att jag inte har så mycket erfarenhet av något annat än att byta blöjor och mata barn. Och det är precs så det känns. Som att jag inte gjort något annat i hela mitt liv. Min utbildning är ju inte heller något och hänga i julgranen. Sömmerska, jippi. Nej så just nu vill jag bara att det löser sig, att jag slipper tänka på detta Och jag söker jobb som det mesta, och samma jobb ungefär 200 gånger känns det som!

Och inte nog med det, så ska vi flytta mitt i allt. Den sista juni ska vi vara ute, och det är mitt i veckan vilket betyder att Michel jobbar. Och om det går som det ska så kommer jag helt enkelt stå där med 2 ungar, ett (förhoppningsvis) jobb och ett stort flyttlass ensam. Och nog för att jag är envis nog att klara det men det känns tungt och rent omöjligt just nu. Men som sagt, envis som jag är så ska jag klara det. Jag måste!





                    
       Noah här om dagen när han skulle ut och leka. Det är just detta som gör att man inte ger upp.

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (2)

Soooooool

det är sol ute och termometern visar 12.0 mycket uppskattat, nu ska jag släpa ut alla medlemmar i min familj. vare sig dom eller inte. Jajamensan, så är det i vår familj!!
Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)

Trötthet

Denna eviga trötthet, jag längtar så fruktansvärt till den veckan man vaknar och är pigg varje morgon. Om den någonsin kommer igen. Jag vet inte vad jag ska göra, hur mycket jag ska sova eller något annat heller för den delen för att vakna och faktiskt vara pigg. Och inte gå i en enda dåsig dimma hela dagen. Skulle vara trevligt att kunna sätta sig vid bordet med huvudet i handen utan att känna att man somnar inom en 5 sekunders period.
Jo för det är helt sant, så trött är jag. Sen är det klart att det finns dagar som är lite bättre.

Så nu när min kära sambo, min vackra älskling har lagt barnen ska jag ta mig en dusch och lägga mig i soffan och titta på dåliga program hela kvällen. Tills jag somnar vill säga. ring ej efter kl 8, det är stor att jag sjunkit ner i dyrbar sömn!




sömn är dyrbart, att man
inte tog vara på det bättre
innan. passa på och sova
alla dumma jävlar som
är vakna hela nätterna!
Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)

Under ombyggnad



Började pilla med designen lite, och nu är allt helt galet.
Men det får vara såhär nu för Lillprinsen vaknade precis,
och kräver lite uppmärksamhet. Oklanderligt. Han är ju
världens sötaste!



~~~~~

men nu saknar jag dom
två andra pojkarna!
Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (0)

1 April



Idag ska man luras, jag har inte gjort det. Har inte riktigt funnits tillfälle, eller jag hade ju kunnat strunta i att tala om för min kära sambo att han airbrusch kommit och efter klockan 6 skrattat lite snällt och sagt april, april. Men det kunde jag inte med att göra.

Micke skulle åka till underbara Hällefors och lämna massa saker sova kvar och sedan åka hem. Så Michel tog med sig Noah och passade på att följa med som sällskap. Dom skulle passa på att hälsa på farmor en snabbis, och det var ju ett tag sen så det passar ju bra. Jag och Jamie har haft disco här på kvällskvisten. Vi har lyssnat på Lady Gaga, ( jo pojken gillar det ) och Backyard Babies på full volym och han har dansat som besatt.

Jag har länge och väl funderat på att skaffa mig en liten och väldigt försynt piercing i Medusa. Jag har verkligen fastnat för det. Men den sitter ju väldigt olägligt. Det går ju inte riktigt att dölja på några vis, och när man nu ska börja söka jobb och sådär kan jag tänka mig att det blir ännu lite svårare att få sig ett..
Jag har i alla fall bestämt mig för att jag ska klippa mig inom en snar framtid eftersom mitt underhår är som en underbar tova igen, och när jag gör det ska jag passa på att klippa lugg. ( Mamma jag vet att du tror jag ångrar mig, men icke! ) 



                                           
                                                      en sån här skulle jag inte säga nej till!
~~~~~

det är som att vända på
en 5 öring
ena stunden hur bra som
helst och andra som om
jorden skulle rasa samman
Why?

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (2)