>

32 stycken.

32 par omaka barnstrumpor! Vad gör jag för fel? Tappar jag dom när jag går till tvättstugan? Är det folk som går och tar strumpor ur tvättmaskinen i tvättstugan sparar dom och lägger dom i en låda som sovenirer? Inte en aning, borta är dom iaf och det gör mig lika galen varje gång jag tvättar för det blir bara fler och fler.. hmf.


Utvecklingsamtal imorgon med Jonathan, känns ju inte skumt om jag får säga det. Men visst förstår jag hans lärare som vill veta vad det är för folk han bor hos. Vi har ju låtit Jonathan (som för övrigt är min kusin sim bor hos oss) ta ansvar för skolan själv. Och jag måste säga att han gör det utan anmärkning. Han kommer oftast upp på morgonen, pluggar utan tjat och får fina betyg på proven som ligger i snitt på VG. Det bästa av allt är att han själv är stolt över vad han lyckas med och brukar säga "varför gjorde jag inte såhär från början". Bättre sent än aldrig.


Noah och Michel sover i soffan och Jamie sitter och läser en bok brevid mig här. Han som för övrigt inte går att lämna ensam i ett rum längre eftersom han kryper, eller krälar vill jag säga. Han tar sig fram och fort går det. Om man vore hälften så envis som honom skulle man klara allt man tog sig för.

 



Det är mer än okej att få stå upp, helst hela tiden.

Postad i: ungefär som varje dag Kommentarer (1)

Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor

Jag och Karin har säkert de matchande strumporna hos oss. Bara att börja leta efter dem..

2009-11-21 @ 07:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: